EL-Tekniker

El-tekniker til udviklingsafdeling i global virksomhed.

Brænder du for automation og produktudvikling, og drømmer du om at have en bred berøringsflade og en hverdag med alsidige udfordringer? Så er det dig, vi søger til jobbet som el-tekniker til BouMatic i Skjern.

Som el-tekniker får du medansvaret for BouMatics produktudvikling og den tekniske support, som virksomheden yder til sit forhandlernetværk og deres serviceteknikere i Europa.

Om jobbet
Du er organisatorisk placeret i udviklingsafdelingen i Skjern, hvor 10 personer arbejder med produktudvikling og produktdokumentation – hver med sit erfarings-, focus- og kompetence område. Vi arbejder sammen i teams omkring produktudviklingsprojekterne. Du sidder sammen erfarne kollegaer, og du vil derfor få en solid oplæring og sparring omkring produkterne.

I kraft af din erfaring, vil du helt naturligt indgå som en vigtig sparringspartner omkring produktudvikling, produktdokumentation, produkttræningen, teknisk support samt kvalitetssikring og slut-test af produkterne i produktionen.

Din flair for IT kommer til at gøre en forskel i hverdagen for både kollegaer og kunder.

Rejseaktiviteten i jobbet er projektrelateret, men vil i gennemsnit være 1-2 uger om året.

Om dig
Du kommer med erfaring fra en stilling, hvor du har arbejdet automation, teknisk support/rådgivning til kunder og el-teknisk fejlsøgning, fx som rejsemontør eller servicetekniker.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mangeartet, men du skal have en el-teknisk uddannelse som fx elektriker eller automatiktekniker.

Vi ønsker, at du har erfaring med:
• El-dokumentation, nøgleskemaer og hovedstrømsskemaer
• Elektrisk automatisering og PLC-styresystemer
• Erfaren i brug af IT
• Gode dansk- og engelskkundskaber både i skrift og tale.
Som person er du meget serviceminded og er god til at kommunikere. Du mister ikke overblik og dømmekraft i pressede situationer. Du evner at lytte til dine kunder og arbejde ud fra dette.

Du er udpræget systematisk og analytisk i dine arbejdsmetoder. Du er selvstændig, fleksibel og har det nødvendige ”drive”, der skal til for at styre og få løst opgaverne.

Interesseret
Er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag til Jørgen Frederiksen på e-mail jfrederiksen@boumatic.com. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, så send din ansøgning med det samme.

Om BouMatic
BouMatic, med hovedsæde i Madison, USA er en af verdens førende producenter af staldmekanisering, med europæiske afdelinger i Holland, Frankrig, Tyskland, Belgien samt Danmark.
BouMatic A/S i Skjern er hovedsæde for engineering, produktion, lager og indkøb til det europæiske marked. Udviklingsafdelingen i Skjern er samtidig en af BouMatics i alt 3 udviklingsafdelinger, hvoraf de to andre er placeret i Madison og Houston. I Skjern er der ca. 95 medarbejdere.
Kerneområderne er indenfor malketeknik, og dækker såvel malkestalde, karruseller og malkerobotter – samt automatisk udmugnings- og fodringssystemer.
BouMatic har et globalt forhandler- og servicenet og er dermed repræsenteret i hele verden.